Vaihtoehtoinen sirkusspektaakkeli

Cirque du
Pauvre

Ensi-ilta 17.3.2023. Ylihärmän nuorisoseuran Kamariteatteri.

Sain olla mukana mielenkiintoisessa teatteriprojektissa, jossa annettiin sijaa myös improvisaatiolle. Minun tehtävänäni oli opastaa näyttelijät improvisaation saloihin ja valmistaa heitä toteuttamaan tämän vaihtoehtoisen sirkusspektaakkelin improvisoidut kohtaukset. Kiitokset luottamuksesta innostuneelle ja upeasti heittäytyneelle näyttelijäkaartille!

Sirkusryhmä Cirque du Pauvren jäsenet valmistautuvat huimiin temppuihinsa, mutta kaikki ei tässä köyhän miehen sirkuksessa mene ihan putkeen. Vauhti ja vaaralliset tilanteet seuraavat toisiaan show’n edetessä levitaatiosta yksipyöräisellä ajoon ja burleskista kahtia sahaamiseen. Oman mausteensa soppaan tuovat runot ja  improvisoidut kohtaukset. Ylihärmän Kamariteatterilta on totuttu näkemään näytelmiä, jotka haastavat sekä itsensä että katsojansa. Niin nytkin!

 

Käsikirjoitus: Katja Kujala / Mari-Johanna Kettula. Ohjaus: Katja Kujala / Teemu Kettula. Sirkustemppujen konsultoiva asiantuntija: Ville Kangas. Rooleissa: Aura Hurtamo / Tero Hurtamo / Mari-Elina Kottari / Satu Linko / Kirsi Ruotsala / Annika Ylipelkonen.

 

→ Katso koko työryhmä

 

HARJOITUSKUVAT: MARI-JOHANNA KETTULA. ESITYSKUVAT: SAMULI KOIVUSALO

 

Todella raikas tuulahdus ja poikkeava esitys harrastajateatterin pienelle lavalle.
Lakeuden Aviisi 22.3.2023

 

Cirque du Pauvren ydin on tarjoilla irtiottoa maaliskuiseen arkeen, ja se toteutuu.
Komiat 22.3.2023