Musikaali

Sugar –
Piukat paikat

Ensi-ilta 3.11.2017. Teatteri Lapua.

Maailmalla yleisömenestystä niittänyt Piukat paikat –musikaalikomedia rantautuu Teatteri Lapualle. Vuoteen 1929 sijoittuva suurmusikaali kertoo kahden tyhjätaskuisen muusikon Jerryn ja Joen pakomatkasta Chigacon mafiosojen kynsistä naisorkesterin helmoihin. Gangsterien kostoiskun pelossa miehet naamioituvat hameineen ja peruukkeineen orkesterin jäseniksi, mutta matkaa mutkistaa roihuava ihastuminen yhtyeen laulajatähtöseen Sugariin. Miten miesten käy, kun parransänki puskee ja sukkahousut kiristävät tällä hurjalla pakomatkalla?

 

Libretto: Peter Stone. Sävellys: Jule Styne. Sanoitus: Bob Merrill. Suomennos: Mikko Koivusalo. Ohjaus: Katja Kujala. Kapellimestari: Joona Lehto. Äänisuunnittelu: Johannes Pöntinen. Valosuunnittelu: Hanne Pietilä. Koreografia: Samuli Koskela. Puvustus: Liisa Soini / Tuula Laiti.

 

→ Katso koko työryhmä

 

Kuvat: Jasmiina Soidinaho

 

Onhan siinä hohtoa, kun sali on täynnä, ohjaus pelaa, orkesteri paahtaa piippuhyllyllä ja hyvin harjoitelleet näyttelijät esiintyvät juuri sinulle – se on sitä teatterin taikaa, jota minkään taltioinnin on vaikea voittaa.
Ilkka 7.11.2017

 

Roolityö loistaa. Teemu Kettulan Jerryn hahmosta kuoriutuu ja kehkeytyy hiljakseen Daphne, joka silmin nähden rakastuu Kai Pöntisen esittämään miljonääriin.
Epari 8.11.2017

 

Hänen (Samuel Pöntinen) parinaan on hurmaavan hyvä Teemu Kettula. Kun Kettula heittäytyy naisen rooliinsa ja antautuu jopa lemmenhuumaan, on sen todistaminen jo yksin riittävä syy matkustaa Lapualle.
Ilkka 7.11.2017